onsdag 13. august 2014

Velkommen til bloggen!

Dette har jeg aldri gjort før, så dette skal gå bra….

Årsaken til at jeg starter blogg er jo fordi jeg synes det er gøy å skrive, men jeg måtte ha noe å skrive om – det er jo et poeng. Nå vet jeg at det går ca 20 interiørbloggere på dusinet om dagen, men mange av de er utrolig dyktige og store inspirasjonskilder for meg – men jeg ender visst her jeg også.
Som «aspirantinteriørblogger» først og fremst.
Fordi vi har nemlig kjøpt oss hus igjen…

Vårt første hus var et må-kjøpe-kjøp, men dette er et gud-der-er-drømmehuset-kjøp. Drømmehuset ble erværvet den Herrens dag 30 juni i 2014. Vakkert beliggende i en av Østfolds byer. Mer detaljer om dette senere. Var ikke helt enkelt å relokalisere en innbitt fredrikstadmann til nabobyen må vite. Sånt får man traumer av og dette er under behandling as we speak.

Nå var det like før jeg «preka» meg bort. Joda – tilbake til årsak. Jeg har familie og venner som bor litt rundt forbi. Felles for de alle er at de er nysgjerrige J Jada – dere er det. Da er jo en blogg en utmerket dagbok for å følge utviklingen videre – fordi – det er et drømmehus «in spe». Vi må pusse opp hele herligheten.

Det blir megatøft, men vi holder motet oppe – gubben og jeg. Vi liker jo å holde på med sånt, men har av og til følt at plassen har blitt for liten i forhold til hva vi ønsker å oppnå. Nå derimot har gubben og gamla kjøpt seg hus på over 200 m2 og da skal alle interiørdrømmescenarioer innfris (håper jeg).

Så velkommen alle kjente og ukjente. Kanskje jeg kan spre litt inspirasjon?

Om ikke annet, kan dere titte og holde dere oppdatert om status på prosjekt hus.

Prekæs!

K.
 
 
 
Bilde: http://brasspaperclip.typepad.com/brass_paperclip/2011/01/fresh-blooms-heather.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar