søndag 7. september 2014

Karusellen går!


Karusellen går!

Har ikke før fått planlagt flytting, pakking, overtakelse og venner til hjelp, så er det endring i planene.

De som kjøpte huset vårt vil inn så fort som mulig. Vi vet hvor frustrerende det kan være og ønsket derfor å forsøke å etterkomme ønsket så godt som mulig.

Resultat: Vi har ikke en måned på oss lenger før vi skal være ute. Vi har 15 dager!

Dermed blir det ny dato for oss også. Vi skal tidligere inn i nyhuset. Med en liten overlapp på 5 dager fra vi skal inn i nytt og ut av gammelt så blir dette snaut, men det skal gå med et skrik eller to. Må jo det…. Vaffal nå….. Bank og megler og alt er lainet opp og booket inn. Som gubben sa: Vi jobber best under press jo.

Det er godt jeg har humor

Så da er det full speed ahead, alle mann på dekk, opp med spinnaker’n og «hold hendene innenfor». Nå går karusellen og her er det bare å spenne seg fast.

Gubben så på meg i går med oppgitt blikk over eskekanten. Da hadde han pakket inn sikkert 50 lysestaker i en drøss varianter, vaser i alle størrelser og stod tilslutt med en orange-rosa minikaraffel i hånden. Den har jeg nettopp fått i arv og jeg synes den er kjempesøt.

«Skal du virkelig ha denne?»

«Jepp»

«Den kommer aldri til å stå fremme»

«Joda»

«Du har jo ikke toppen til den»

«Det kan vi sikkert få tak i»

Han sukket, men la den i bobleplast og pakket den vekk. I dag husket jeg at inne i en stor krukke ligger både toppen og 6 eller 4 små yndige glass som hører til.

Kan tro han skal bli glad

K.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar